Menu 06 - 11 60 74 07 Kennis maken?
https://www.welschoon.nl/dakgoten-schoonmaken
Kennis maken? 06 - 11 60 74 07

Dakgoten schoonmaken Huizen, Bussum, Laren, NaardenUw dakgoot reinigen is van groot belang!

Heeft u hulp nodig bij het schoonmaken van dakgoten en regenpijpen en woont u in de omgeving van Huizen, Laren, Bussum, Almere en omstreken? Van der Wel schoonmaak & onderhoud kan u hiermee helpen!;

   

Bij het dakgoten reinigen staat men eigenlijk niet zo snel stil. Dakgoten zijn vaak aan het zicht ontrokken waardoor deze vaak worden vergeten in het onderhoud. Van der Wel schoonmaak & onderhoud zorgt ervoor dat uw dakgoten en regenpijpen worden schoongemaakt en goed blijven functioneren.

Gevolgen van slecht werkende dakgoten kunnen lekkages en schimmels achter de buitenmuur zijn. Hierdoor kan er houtrot onstaan aan bijvoorbeeld houten kozijnen, sierlijsten en -randen waarmee daken zijn afgewerkt en de gevelbekleding.

Verstopping van dakgoten is een jaarlijks terugkerend probleem, en een jaarlijkse schoonmaak- en controlebeurt voorkomt veel ellende. Het is overigens zeker geen overbodige luxe om de dakgoot en regenpijp tweemaal per jaar schoon te maken. En voor dakgoten die zich direct onder een boom bevinden kan zelfs worden aangeraden om de klus vaker te doen.

Wanneer moet u uw dakgoten schoonmaken?

  • Als er water over de dakgoten stroomt
  • Als er water langs de muren sijpelt
  • Als er regen langs de regenpijpen loopt
  • Als er onkruid, gras of hele planten in de dakgoot groeit is dat een aanwijzing van een niet goed functionerende afwatering

Het schoonmaken van uw dakgoten uitbesteden?


Het schoonmaken van uw goten is vaak een vervelende en gevaarlijke klus . Een ongelukje zit in een klein hoekje als je moet werken op een ladder. Het uitbesteden van het reinigen van uw dakgoten is dus verstandig en hoeft niet veel te kosten. Uw regenpijpen en dakgoot krijgen tevens direct een inspectie om zo lekkages te voorkomen. Door het tweemaal jaarlijks schoonmaken van de dakgoten kunt u voorkomen dat deze verstopt raakt. Van der Wel maakt gebruik van het nieuwste materiaal en innovatieve technieken. Hierdoor neemt het schoonmaken van uw goten en regenpijpen weinig tijd in beslag. Wij maken gebruik van een stofzuiger met een telescoopstang waardoor er geen ladder nodig is. Samen met een camara wordt er in de dakgoot gekeken waar de vervuiling zit en direct opgezogen.

Door uw goten te laten schoonmaken bij Van der Wel voorkomt u vervelende lekkages en andere problemen. Ook is het mogenlijk om binnen op hoogten tot 10 meter te stofzuigen. Op plekken waar men niet makkelijk bij komt.
‚Äč
Meer informatie? Bel vrijblijvend naar 06 - 11 60 74 07 of vul het contactformulier in.

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Website door CM Specialist