Menu 06 - 11 60 74 07 Kennis maken?
https://www.welschoon.nl/graffiti-verwijderen
Kennis maken? 06 - 11 60 74 07

Graffiti verwijderenGraffiti verwijderen en Anti-graffiti coating

Graffiti is een groot probleem voor eigenaren van huizen en bedrijfspanden. Wanneer er graffiti op uw pand zit is het verstandig dit zo snel mogelijk te laten verwijderen. Nieuwe graffiti is het gemakkelijkst te verwijderen binnen 24 uur na het aanbrengen. Om graffiti professioneel van gevels te verwijderen moet er eerst worden bepaald wat voor soort ondergrond en soort verf het is. Aan de hand hiervan zal Van der Wel Schoonmaak & Onderhoud verschillende methoden gebruiken om de grafitti te verwijderen. Van belang hierbij is dat uw gevel niet wordt beschadigd en dat er na het verwijderen geen schimmel, vorstschade of zoutafzetting ontstaat. Van de Wel maakt gebruik van de modernste methoden en technieken om graffiti te verwijderen. Hierbij worden uw gevel en het milieu ontzien.

Anti-graffiti Coating

Een anti-graffiti coating kan prefentief of na het het verwijderen van de graffiti worden aangebracht. Dit coatingsysteem zorgt ervoor dat de ondergrond beschermd wordt tegen het duurzaam indringen en/of hechten van de graffiti. Hierdoor wordt de reiniging van de graffiti vergemakkelijkt, zonder de ondergrond te beschadigen.

Alle werkzaamheden worden in overleg uitgevoerd.

Zoekt u een specialist in het verwijderen van grafitti? Neem dan contact op met van der Wel Schoonmaak & Onderhoud. Wij zijn gevestigd in Huizen en ons werkgebied omvat Laren, Bussum, Naarden, Eemnes, Almere en omstreken. Stuur een bericht of bel 06 - 11 60 74 07

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Website door CM Specialist