Menu 06 - 11 60 74 07 Kennis maken?
https://www.welschoon.nl/gevelreiniging
Kennis maken? 06 - 11 60 74 07

Kunstof kozijnen, puien met gevelbeplating, en meerGevelreinigen

Na verloop van jaren krijgt de gevel van uw pand te maken met vervuiling.
Kunstof kozijnen, puien met gevelbeplating, buitenverlichting en lichtreclames worden dof en zien er verwaarloosd uit.

   

Veel bouwerken worden tegenwoordig voorzien van kunstof en/of metaal. Denk aan kozijnen, beplating en profielen. Kunstof en metaal zijn onderhevig aan weersinvloeden zoals regen, zon, zout en wind. Hierdoor verweren en corroderen metalen en kunstof wordt dof, krijgt strepen en wordt moeilijker te reinigen.

Het conserveren, beschermen en onderhouden verlengd de levensduur van uw kozijnen, puien, lichtreclames en gevelbeplatinen het blijft langer mooi.

Kunstof reinigen en waxen

Het op de juiste manier verwijderen van vlekken en onderhouden van kunstof kozijnen en deuren is belangrijk om de kleurvastheid te behouden. Eerst reinigen wij op een milleuvriendelijke manier uw kozijnen, deuren en gevelbeplating met zuiver osmosewater. Dit water is ontdaan van alle metalen, mineralen en kalk waardoor reinigingsmiddelen niet nodig zijn.

Afhankelijk van hoe hardnekkig het vuil is kunnen wij kijken of we het kunstof moeten waxen. Wanneer het kunstof verweerd is halen wij hiermee de oorspronkelijke glans en kleur van het materiaal weer terug.

Voordelen reinigen en waxen kunstof

 • Voorkomt aantasting kunstof en zwarte lekstrepen
 • Verlenging levensduur
 • Langer schoon, mooiere uitstraling van het pand
 • Glans en kleur blijven behouden
 • Milleu vriendelijk schoonmaken d.m.v. osmose reiniging

Beschermen/ Conserveren van gevels, kozijnen en damwandprofielen

Door weersinvloeden en andere omgevingsvervuiling kunnen gevels snel achteruit gaan. Het conserveren van de materialen is belangrijk voor een duurzaam behoud.

Conserveren houdt in dat uw kozijnen en gevelbepalting worden voorzien van een vuil-en waterafstotende laag waardoor corossie en verwering voorkomen wordt. Van der Wel kan diverse gevelmaterialen (kunstof en metalen) conserveren waardoor deze voor langere tijd beschermd zijn.

Nano-conservering

Van der Wel is gespecialiseerd in het aanbrengen van een nano coating. Nano conservering verlengt de levensduur van uw gevelbeplating met een garantie van 5 tot 10 jaar! Nano-conservering is een laklaag die de materialen afsluit voor vervuiling. De oppervlaktestructuur wordt superwaterafstotend ook wel superhydrofoob genoemd. Nano coating wordt in een dunne laag aangebracht. De nanolaag die aangebracht wordt verzegeld het oppervlakte waardoor vocht en vuil nauwlijks meer aan het behandelde oppervlak blijft zitten. Oppervlaktes worden zelfreinigend waardoor bij regen de meest hardnekkige vervuiling zal wegspoelen. Behandelde oppervlaktes zijn hierdoor makkelijker en sneller te reinigen, blijven mooier en langer schoon waardoor u bespaart op het aantal reinigingsbeurten van het gebouw.

Ook kunnen kleuren en glans teruggebracht worden naar de oorspronkelijke glans.

Het conserveren met een nano coating is toepasbaar op kunstof, natuursteen en metalen gevelbeplating.

‚Äč

Voordelen Nano - Conserveren 

 • Zelfreinigende oppervlaktes
 • Terughalen van de glans en de kleur
 • Langdurig schoon
 • Schoonmaken gaat makkelijker en sneller
 • Beperking van aantal schoonmaak beurten
 • Toepasbaar op kunstof en metalen

Wilt u meer weten over Gevelreiniging en bent u opzoek naar een specialist op het gebied van Gevelreiniging?

Neem dan contact op met van der Wel schoonmaak & onderhoud. Wij zijn gevestigd in Huizen en ons werkgebied omvat Laren, Bussum, Naarden, Eemnes en omstreken.

Stuur een bericht of bel 06 - 11 60 74 07

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Website door CM Specialist