Menu 06 - 11 60 74 07 Kennis maken?
https://www.welschoon.nl/samenwerking-vivium-services/n66c29
Kennis maken? 06 - 11 60 74 07
Nieuwe samenwerking met Vivium Services
16 januari 2021
www.welschoon.nl
Wij verzorgen voor u de particuliere schoonmaak!
Nieuwe samenwerking met Vivium Services

We zijn blij met onze nieuwe samenwerkingspartner, Vivium Services. Voor de laatste editie van hun Magazine is onze eigenaar, Marc van der Wel, geintervieuwd. Met trots hebben we ons daar mogen presenteren als particulier schoonmaakbedrijf. Wij kunnen voor u de wekelijkse of tweewekelijkse schoonmaak doen. En u kunt ons ook inzetten voor de speciale, grote schoonmaakklussen, zoals bijvoorbeeld vloeronderhoud en glasbewassing. We zijn blij met de eerste positieve reacties en hebben in Vivium Services een mooie partij gevonden waar we onze naam graag aan koppelen. Ook wij werken regionaal en u kunt ons tegenkomen in onder andere Huizen, Laren, Blaricum, Naarden, Eemnes en Bussum. Bent u lid van Vivium Services? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vanzelfsprekend staan we voor iedereen klaar en kunt u altijd rekening op onze professionele dienstverlening. Dus zoekt u tijdelijke of op regelmatige basis hulp in de huishouding? Of heeft u een andere vraag over onze overige dienstverlening? Bel vrijblijvend naar 06 - 11 60 74 07 of vul het contactformulier in.

Meer weten over onze samenwerking? Of het Magazine lezen waar het interview in staat? Wij verwijzen u graag naar de website van Vivium Services.

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Website door CM Specialist